Scholen (ROC's)

Het SPB werkt goed samen met verschillende scholen in de regio. De school en het SPB (als werkgever) zorgen samen voor een goede invulling van de opleiding.

Een bedrijf dat leerlingen wil inlenen moet allereerst zorgen dat het erkend is door de Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de betreffende opleiding. Voorheen werd dit door Fundeon gedaan, maar deze taken zijn nu ondergebracht in een landelijke organisatie voor alle branches. Via de button van de SBB aan de zijkant van deze pagina kom je direct op de pagina van het SBB. Hier vind je alles over de erkenningen en de criteria. Op de site van SBB is de erkenning aan te vragen en zal er vervolgens contact op worden genomen vanuit SBB met het bedrijf.

Een bedrijf zal ook akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden van het SPB voordat een leerling kan worden ingeleend. Deze voorwaarden worden bij een nieuw bedrijf vooraf toegestuurd en het bedrijf gaat hier vervolgens schriftelijk mee akoord. Belangrijk onderdeel bij de algemene voorwaarden is het aspect veiligheid. Ons ARBO-beleid wordt ook toegezonden aan het bedrijf. Wij gaan er vanuit dat het onderdeel 'werken met jeugdigen' onderdeel uitmaakt van de RI&E van het inlenende bedrijf.

 

Wil je een exemplaar van de algemene voorwaarden ontvangen, wil je meer weten over de inleentarieven of zijn er andere vragen over het inlenen? Klik dan hieronder op de button en neem contact met ons op!

Wil je meer informatie en een kijkje nemen bij het SPB, meld je dan hieronder aan voor een persoonlijke rondleiding

 

Rondleiding plannen

 

Gelijk aanmelden voor deze opleiding?

Vraag dan om het sollicitatieformulier of schrijf je in via de website.

CONTACT