Uitplaatsen bij bedrijven

Leerlingen die bij het SPB in dienst zijn tijdens hun opleiding worden uitgeplaatst bij een van de bouwbedrijven in de regio waar wij mee samen werken. Bij dit bedrijf leer je in de praktijk wat er nodig is om jouw opleiding af te ronden. 

Aanmelden bij het SPB

Om een BBL-opleiding (werken en leren) te kunnen doen, moet je op twee plekken zijn aangemeld. Je moet je aanmelden bij het ROC (de school) en je moet solliciteren bij een bedrijf. Dit bedrijf moet jou in dienst nemen voor de duur van jouw opleiding. Het SPB is dé werkgever in de regio voor de opleidingen timmeren en metselen. Wij nemen leerlingen in dienst. Voordat je bij het SPB in dienst kunt komen moeten er wel eerst een aantal zaken gebeuren:

 

Als jij je wilt aanmelden bij het SPB kan dat via een aanmeldingsformulier. Als je boven in de site klikt op de knop 'Ik wil mij aanmelden' en je vult hier je gegevens in, dan krijgen wij jouw gegevens binnen. Wij zullen dan het aanmeldingsformulier naar je toe sturen. Dit moet je vervolgens invullen en terugsturen naar het SPB.

Toelatingseisen

Om bij het SPB in dienst te kunnen komen moet je voldoen aan een aantal toelatingseisen:

 

Het is daarnaast belangrijk dat je echt bewust kiest voor de opleiding timmeren of metselen. Je moet de motivatie hebben om iets te wilen leren! Dit is het allerbelangrijkste in het gehele traject van de toelating.

Wil je meer informatie en een kijkje nemen bij het SPB, meld je dan hieronder aan voor een persoonlijke rondleiding

 

Rondleiding plannen

 

Gelijk aanmelden voor deze opleiding?

Vraag dan om het sollicitatieformulier of schrijf je in via de website.

CONTACT