Samen met scholen

Als een leerling in opleiding is dan moet de leerling een werkgever hebben en ingescheven zijn op een school. Een goede samenwerking tussen het SPB en ROC's is van groot belang. Daarnaast werkt het SPB samen met de VMBO-scholen in de omgeving. Het SPB doet hier voorlichtingen om nieuwe leerlingen te interesseren. Het SPB kan ook voor een VMBO of een ROC een deel van het praktische onderwijsprogramma verzorgen.

 VMBO

De leerlingen die zich aanmelden bij het SPB hebben vaak als vooropleiding het VMBO doorlopen (basis, kader, GL of TL). Wij werken intensief samen met de verschillende VMBO's in onze regio. Het SPB geeft op vrijwel alle VMBO-scholen voorlichting om toekomstige leerlingen enthousiast te maken. VMBO-scholen in onze regio zijn:

ROC

Als de leerlingen de opleiding timmeren of metselen gaan doen hebben ze een werkgever nodig en een ROC. Het SPB is voor de leerlingen de werkgever en daarnaast schrijven ze zich in bij een van de scholen in de regio. De ROC's waar het SPB mee samenwerkt zijn:

 

Op deze site is bij iedere doelgroep (leerling, leerbedrijf, ouder) meer informatie te vinden over de verschillende scholen en de opleidingen die zij verzorgen.

Wil je meer informatie en een kijkje nemen bij het SPB, meld je dan hieronder aan voor een persoonlijke rondleiding

 

Rondleiding plannen

 

Gelijk aanmelden voor deze opleiding?

Vraag dan om het sollicitatieformulier of schrijf je in via de website.

CONTACT